sâmbătă, 8 august 2009

ARGUMENT




Bine v-am gasit!


De ce “num-n-roll”? Pentru ca defineste cel mai bine intr-un singur cuvant doua dintre principalele mele pasiuni, respectiv numismatica si rock’n’roll-ul ( lato sensu, cu precadere in forma luata de acesta in subgenurile metal).


Acest spatiu virtual nu se doreste neaparat a fi un loc de etalare a colectiilor personale, nici un jurnal on-line in care sa-mi dau cu parerea despre tot si toate, considerand ca blogosfera este destul de bine “mobilata”din acest punct de vedere cu exemple mai mult sau mai putin stralucite din amandoua categoriile aratate mai sus. Temele abordate se vor circumscrie ariilor principale de interes - colectibile in general ( particularizand in special pe numismatica si cartofilia), muzica rock (in special concertele la care reusesc sa particip), istoria in general si cea locala in special.Lista ramane deschisa spre orice tine de ceea ce inseamna manifestare a spiritului uman.


In ceea ce priveste piesele si fotografiile postate aici , vor face parte exclusiv din arhiva si colectia personala, in caz contrar se va preciza sursa.


Nu in ultimul rand, va multumesc ca ati accesat acest blog si sper ca timpul acordat parcugerii celor prezentate in acest spatiu virtual sa nu fie considerat timp pierdut.